Преводи и легализация в гр. Павликени

Имате нужда от бързи и надеждни преводачески услуги в гр. Павликени? Агенцията ни за преводи и легализация в гр. Павликени ще ви съдейства и ще изпълни качествено поставените от вас задачи.

Павликени е град в област Велико Търново, Централна Северна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Павликени. Офисът на Prevodachi.eu в гр. Павликени е разположен на ул. „Васил Левски“ № 1. Това е в идеалния център на града и в близост до Банка ДСК. Нашият представител и лице за контакти за гр. Павликени е Николай Николaев.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Съединение“ № 1
Мобилен: +359 892 254 264

Мобилен: +359 877 441 068

Мобилен: +359 988 801 734
Ел.поща: pavlikeni@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 8:00 ч. – 19:00 ч.
Събота: 08:00 ч. – 13:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Prevodachi.eu в гр. Павликени е професионална агенция за преводи с многогодишен опит. Екипът на агенцията ни може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. Бързото, точно и качественото изпълнение на вашите желания е нашият стимул в работата. Предлагаме професионална консултация и информация за всеки проблем, свързан с необходимостта от преводи в гр. Павликени. Удовлетворението на клиента е наш основен интерес. Нашата фирма e коректният и надежден партньор в гр. Павликени, когато имате нужда да преведете и легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени.

Преводи на документи

Агенцията ни за преводи в гр.Павликени отваря врати през лятото на 2012 год. От този момент насетне сме изпълнили голям брой поръчки на клиенти, превеждайки лични и фирмени документи. Легализирали сме голям брой документи, като акт за раждане, свидетелство за съдимост, диплома за средно образование, банкови референции, документи от чужбина и  други, стриктно спазвайки поетите ангажименти за срокове и цени. Цените за превод на преводачи.еу в Павликени са конкурентни, като сме постигнали добър баланс между качество и цена. Работим с най-новите  програми, което ни позволява да изпълняваме поръчки, за които се налага допълнителна обработка. Посетете нашия офис в Павликени и ще получите изчерпателна информация от най-добрите професионалиси в бранша относно преводите на различни типове документи, цените на преводите и легализацията, процедурата по легализация на документи.Имаме индивидуален подход и подробно дискутираме с клиентите си всяко едно задание за превод. Според спецификата на задачата, срока за изготвяне, графичното оформление и окомплектоване, ние ще ви насочим към подходящ член на нашия екип от над 200 висококвалифицирани преводача. Организацията и последователността в работата са приоритет за нас и затова при по-мащабни преводи разработваме план-график, който следваме. Това позволява спазване на крайните срокове, лесна проверка и допълнителни корекции.

Легализация на документи

Свържете се с нас, за да Ви разясним необходимите задължителни реквизити, които трябва да имат документите за легализация. Това ще ви спести време,средства и най-вече нерви, ако трябва  постоянно да посещавате институциите за необходими корекции. Prevodachi.eu в град Павликени предлага легализация на различни типове документи, които са необходими на нашите клиенти за бизнес цели или пред държавни институции, сред които актове за раждане, свидетелство за брак, акт за смърт, свидетелство за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други.

Онлайн преводи

Офисът на Prevodachi.eu в Павликени се намира в центъра на града, така че можете да ни посетите и да оставите своите документи за превод.

Но тъй като се съобразяваме изцяло със заетостта и нуждите на нашите клиенти, имаме още по-изгодна алтернатива за вас. Извършваме и онлайн преводи, като приемаме поръчки изпратени на имейл pavlikeni@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез  Поискай оферта.  Възможно най-скороще се свържем с вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.