Преводи и легализация в гр. Варна

Варна е град в североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро, и административен център на едноименните община и област. Той е най-големият град в Северна България и по българското Черноморие.

Агенцията за преводи на prevodachi.eu в гр. Варна се намира на изключително комуникативно и удобно за посещение място в центъра на града на ул. „Парижка комуна“ № 2.  Можете да ни откриете срещу Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“.

Офисът ни за преводи в гр. Варна работи съвместно с адвокатска кантора Балачев.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Парижка комуна“ № 2
Мобилен: +359 886 305 006
Ел.поща: varna@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Екипът на prevodachi.eu в гр. Варна може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира документи на различни езици. Заповядайте при нас, за да ни запознаете с преводаческата услуга, от която се нуждаете. Нашата фирма e коректният и надежден партньор за преводи в гр. Варна, когато имате нужда да преведете и легализирате своите документи в кратки срокове. Ще се срещнете със специалисти в областта на преводите и легализацията, като гаранция за това е сключения договор на Преводачи.еу с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи на документи и легализация на територията на Република България. Винаги сме на ваше разположение, за да помогнем както на нашите частни, така и на утвърдените ни корпоративни клиенти. След като изслушаме поставените от вас задания, нашият екип от професионалисти ще ви обясни как ще действаме в изпълнението и ще ви представи изгодните цени. Компанията ни се стреми непрекъснато да се усъвършенства и да увеличава качеството на своята услуга.

Легализация на документи

Можете да ни оставите вашите документи за стандартна, бърза или експресна легализация. Prevodachi.euоказва съдействие на своите клиенти при възникнали проблемни казуси засягащи легализацията на актове за раждане, дипломи за средно и висше образование,свидетелство за съдимост, удостоверения и други типове документи. При необходимост от легализация на документ като акт за ражданесвидетелство за брак, смъртен акт, диплома за средно или висше образование, удостоверение за  актуално състояние или друго, препоръчваме да се свържете с нас предварително, за да Ви предпазим от грешки. Може да получите предварителна информация и от нашия сайт в секцията лични или фирмени документи. Опитът ни в сферата на преводите и легализацията на документи за България или чужбина, ни позволява да дадем гаранция на нашите клиенти,че няма да имат притеснения при използването на преведените документите в различните официални институции.

Онлайн преводи

При нужда от спешен превод и желание да спестите време, то можете да се обърнете към нас за нашата услуга „онлайн преводи„. Ако нямате време да посетите нашия офис в град Варна – преводи и легализация, но желаете да стартирате поръчка за превод, то е нужно единствено да изпратите документа по електронна поща или чрез използване на функцията на сайта ни – Поискай оферта. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по Вашата поръчка.

Цените за превод и легализации на документи за област Варна са пазарни, включват всички необходими разходи за превод, таксови марки и куриерски услуги за министерствата.

Не се колебайте да се свържете с нас за компетентна и коректна информация.