Преводи и легализация в гр. Разград

Разград е град, разположен в Североизточна България. Той е административен център на община Разград, област Разград. Градът се развива икономически, което обуславя нуждата от преводачески услуги в областта.

Офисът на prevodachi.eu в гр.Разград се намира на много леснодостъпно място. Можете да ни откриете в самия център на града на следния адрес: гр.Разград, ул. „Вардар“ № 13.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Вардар“ № 13
Телефон/факс: +359 84 66 21 17
Мобилен: +359 888 69 39 88
Ел.поща: razgrad@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашата агенция за преводи в град Разград може бързо, качествено и на добри цени да извърши услуги по различни видове превод или легализация на документи. Prevodachi. eu в град Разград e точният партньор, когато имате нужда от превод или легализация на документи на различни езици в кратки срокове на най-добрите цени за преводи в Разград.

Ако имате нужда от съдействие, можете да ни посетите в офиса ни, намиращ се в центъра на Разград на ул. „Вардар“  № 13. Споделете с нашите колеги професионалисти нуждата ви от превод и ние ще ви предложим най-изгодният вариант за качествена услуга.

Преводи на документи

В нашия офис в гр. Разград ще ви дадем професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

В гр.Разград работим както с утвърдени корпоративни клиенти в различни браншове, така и с много частни лица. Предлагаме услуги по превод на лични документи в гр. Разград, сред които акт за раждане, адресна регистрация, удостоверение за гражданско състояние и много други. Ако са ви необходими преведени и легализирани фирмени документи, можете да разчитате на нас. Превеждаме широка гама документи, като например удостоверение за трудов стаж, удостоверение от бюрото по труда, командировъчна заповед и др.

Цените за превод на Prevodachi.eu в Разград са оптимални. Работим с най-новите технологии в областта на преводите, което ни осигурява бързина, надеждност и отлична обратна връзка от клиентите ни.

Легализация на документи

Документите, които превеждаме и легализираме могат да ви бъдат предоставени в желания от вас формат – на хартиен или на електронен носител. Разполагаме със съвременни софтуерни продукти, позволяващи ни да обработваме всички видове файлове. Изпълняваме експресни поръчки, когато преводът е спешна необходимост.

Когато имате нужда от легализация на документи в град Разград, сред които акт за раждане, свидетелство за брак, смъртен акт, диплома за средно или висше образование, удостоверение за  актуално състояние или друго, препоръчваме да се свържете с нас предварително, за да можем да ви консултираме и да знаете какво се изисква да ни представите. Може да получите поелзна информация и от нашия сайт в секцията лични или фирмени документи.

Онлайн преводи

Офисът на Prevodachi.eu в Разград се намира в центъра на града, така че можете да ни посетите и да оставите своите документи за превод.

Но тъй като се съобразяваме изцяло със заетостта и нуждите на нашите клиенти, имаме още по-изгодна алтернатива за вас. Извършваме и онлайн преводи, като приемаме и поръчки изпратени на имейл razgrad@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез формата Поискай оферта.  Възможно най-скороще се свържем с вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.