Преводи и легализация в гр. Пловдив

Пловдив е вторият по големина град в България, което го поставя и в челните позиции от нужда на преводачески услуги.

Много лесно можете да откриете офиса на prevodachi.eu в Пловдив на ул. „Георги С. Раковски“ №31. Локацията в центъра на град Пловдив е изключително удобна, като същевременно пред офиса ни можете да откриете и много места за паркиране.

Ако се придвижвате с градски транспорт, то в такъв случай най-удобната спирка до нашия офис е тази на автобус номер 9 – улица „Петко Д.Петков“.

Ако търсите преводи в град Пловдив – добре дошли в нашия офис, където най-добрите професионалисти ще ви обърнат внимание. Те ще ви предложат оптимално съдействие за търсената от вас услуга –  устни преводи, писмени преводи или легализация на документи.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Георги С. Раковски“ № 31
Мобилен: +359 32 585 458
Ел.поща: plovdiv@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Prevodachi.eu в град Пловдив се намира в самия център на града на много лесно откриваемо място! Фирмата ни е утвърдена агенция за преводи в град Пловдив. Имаме подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на легализация на документи на територията на Република България, както и осъществяване на устни и писмени преводиДоказали сме се като коректен партньор и на нашите професионални преводачески услуги в гр. Пловдив разчитат много български фирми с предмет на дейност в най-различни сфери.

Ако имате нужда от консултация относно това как точно ще се извърши вашия превод, колко време ще отнеме това и срещу каква сума, не се двоумете, а ни посете на ул. „Георги С. Раковски“ 31 в Пловдив. Служителите ни ще ви консултират за цените на усните и писмени преводи, сроковете и процедурата по легализация на документи.

Изпълняваме преводачески услуги в град Пловдив за корпоративни клиенти – търговски дружества, големи български производители, куриески фирми, юридически кантори, държавни учреждания, както и много частни клиенти. Доверяваме се само на преводачи професионалисти, които вършат работата си с най-добрия индивидуален подход към клиента, на най-високо ниво и в най-кратки срокове.

 

Преводи на документи

Преводачите от нашия офис на prevodachi.eu в гр. Пловдив ще ви запознаят в детайли с процедурата по писмен превод на документи или устен превод. Без значение дали става въпрос за превод на лични документи, фирмени документи или устен превод, екипът ни ще ви разясни всички подробности, съпътстващи процесите. Превеждаме от и на най-различни езици. Колегите ни ще ви запознаят и с изгодните цени, които предлагаме за всяка услуга. За нас е от изключително значение да изслушваме внимателно клиентите си, за да можем да им осигурим адекватна консултация и изпълнение на заданието, което изискват от нас. Не се притеснявайте да попитате служителите от агенцията ни за преводи в гр. Пловдив всичко, което ви вълнува! Държим да отделяме достатъчно време на всеки наш клиент и затова всяко едно запитване, отправено към нас се разглежда индивидуално във ваше присъствие, за да можем да изчистим и най-малките неясноти. Работим с нас 200 преводачи професионалисти и ви предлагаме техните услуги, като ще изберем най-подходящия за вас в зависимост от преводаческите услуги, от които се нуждаете! Освен, че ще получите отговор на всички ваши въпроси, при по-голяма сложност на превода и за леснота предлагаме да ви изготвим и план-график, описващ работата, която ние от prevodachi.eu град Пловдив ще извършим!

Легализация на документи

На всеки се е случвало да има спешна нужда от легализация на важен документ и се появява въпросът към кого да се обърнем, така че да си гарантираме надеждна и изгодна услуга. Освен в различните типове преводи, фирмата ни има дългогодишен опит в легализацията на документи и със сигурност ще ви предложи най-доброто!

Специалистите от нашата компания се ориентира лесно в процедурата по легализация на документи и са отблизо запознати с всички съпътстващи срокове за подаване на документи, евентуални такси и др. Професионализмът на нашите колеги ще ви е от полза, ако желаете да свършите всичко навреме и качествено. Имаме индивидуален подход към всеки наш клиент, като предлагаме най-подходящия вариант спрямо индивидуалните потребности и ви запознаваме подробно с цените на легализация на различните видове документи.

Онлайн преводи

Ние от prevodachi.eu в град Пловдив предлагаме и преводи онлайн! Имате нужда от бърз превод, а нямате нужното време да посетите нашия офис? Без да се колебаете, можете да се свържете с нас по всяко време от всяка точка и ние ще ви кажем как можем да ви бъдем полезни. Преглагаме много начини да осъществите контакт с нас – в крак с новите технологии. Изпратете ни имейл по електронната поща или ни пишете в скайп от компютъра, таблета си или мобилния телефон.

Още едно от удобствата, които осигуряваме за нашите клиенти е плащането на преводите по банков път. Така офисът ни в  град Пловдив разширява обхвата на работата си не само на територията на града, но и за околните близки села и градове, където няма офис на prevodachi.eu. Помагаме на нашите клиенти да спестят усилия и време при нуждата от превод или легализация. Единственото, което се изисква от вас е да се свържете с нас и ние ще дадем най-доброто от себе си да свършим останалото!