Преводи и легализация в гр. Добрич

Добрич е град в Североизточна България, административен и стопански център на област Добрич и община Добрич. Той е разположен в южната част на географския район Добруджа, на 34 km от Балчик и на 45 km от Варна.

Офисът на prevodachi.eu в гр.Добрич се намира на адрес ул. „Константин Стоилов“ № 5. Разположени сме в центъра на града, в близост до сградата на съда, която може да ви послужи като ориентир. Колегите от агенцията ни за преводи и легализация в гр. Добрич ще ви консултират компетентно по всички въпроси, които имате.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Константин Стоилов“ № 5, ет.2, офис 4 (до сградата на съда)

Телефон: +359 58 58 12 13

Мобилен: +359 886 73 52 71

Мобилен: +359 888 47 18 84
Ел.поща: dobrich2@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:00 ч.
Събота и неделя: почивни дни

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Заповядайте в офиса на prevodachi.eu в гр. Добрич и ни запознайте с преводаческата услуга, която ви е необходима. В град Добрич Prevodachi.eu екипа на агенцията ни може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. Това е един от първите офиси на Prevodachi.eu в страната. Чрез него ние успяхме да изпълним поръчките за превод и легализация на голям брой частни и корпоративни клиенти. Имаме богат опит в преводите на различни видове документи като договори, нотариални актове, инструкции, дипломи за средно и висше образование, епикризи и др.

Ние сме винаги насреща, за да помогнем както на нашите частни, така и на утвърдените ни корпоративни клиенти с извършването на преводи в гр. Добрич. Фирмата ни има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Извършваме както писмени, така и устни преводи на територията на град Добрич. След като изслушаме поставените от вас задания, нашият екип от професионалисти ще ви обясни как ще действаме в изпълнението и ще ви представи изгодните цени.

 

Преводи на документи

Екипът ни от преводачи осъществява преводи на лични документи, медицинска документация, технически, юридически документи и други. Извършваме и легализация на най-различни документи, които са издадени от българските държавни учреждения. Можете да се обърнете към екипа на prevodachi.eu в гр. Добрич за легализация на акт за ражданеудостоверение за брак, образователни документи, сред които диплома за средно образованиедиплома за висше образование, документи от районния съд, документи от чужбина и др.

Свържете се с нашия офис, за да ви информираме по-подробно относно въпроси, засягащи изискванията при оформянето на документите, видовете преводи и срокове за легализация. В град Добрич нашите преводи и легализация на документи се извършват на конкурентни цени за преводи и цени за легализация.

Легализация на документи

Легализирали сме голям брой документи, издавани от българските институции: актове за раждане, свидетелство за съдимост, диплома за средно образование, диплома за висше образование и магистърска степен, банкови референции, различни видове документи от чужбина. Не подвеждаме нашите клиенти относно  поетите ангажименти,срокове и договорени цени.

Потърсете ни, за да Ви разясним изискванията, на които следва да отговарят документите, които трябва да легализирате.Така ще ви спестим  време и средства,ако трябва  постоянно да посещавате институциите, за  да извършите необходимите корекции.

Prevodachi.eu e надежден партньор в гр. Добрич, когато имате нужда от услугата преводи и легализация.