Преводи и легализация в гр. Попово

Поопово е малър град, разположен в  Североизточна България. Намира се в Област Търговище и е втори по големина в областта след Търговище. Градът е административен център на община Попово.

Офисът на prevodachi.eu в гр. Попово се намира на бул.”България” № 110. За ориентир може да ви послужи офисът на Еконт, който се намира в близост до нас.

Лицето ни за контакт в агенцията ни за преводи и легализация в гр. Попово е Грета Димитрова, към която можете да се обърнете при необходимост от консултация.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „България“ № 110
Мобилен: +359 89 875 4168
Ел.поща: popovo@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашият екип за преводи и легализация в град Попово и може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. Водещи принципи в нашата работа са коректното отношение и удволетворението на всеки клиент и винаги се стараем да ги спазваме. Можете да се обърнете за съдействие от prevodachi.eu в гр. Попово, винаги когато имате нужда от легализация на документи, устни или писмени преводи. Колегите ни ще ви изслушат и ще предложат за вас най-добрите алтернативи.

Преводи на документи

В гр.Попово предлагаме своевременен и качествен превод и легализация на най-различни типове документи – договори, уверения, дипломи, епикризи и др.

Опитът в преводи на всички езици, многобройният екип от специализирани преводачи, използването на модерна техника и софтуерни продукти позволяват на prevodachi.eu в град Попово да гарантира на клиента пълно и експресно обслужване в сферата на писмените преводи. Предлагаме пълно обслужване: превод, редакция, локализация и форматиране.

Легализация на документи

Prevodachi.eu в гр. Попово  е партньор, който ще ви помогне да легализирате вашите акт за раждане, свидетелство за брак, свидетелство за съдимост и други лични или фирмени документи в необходимите срокове и конкурентни цени. Ние, от Prevodachi.eu можем да ви съдействаме качествено и в срок при нужда от легализация на документи в град Попово. Извършваме легализация на фирмени и лични документи. Опитът ни в сферата на преводите и легализацията на база над 11 000 обработени документа за България или чужбина, ни позволява да дадем гаранция на нашите клиенти,че няма да имат притеснения при използването на преведените документите в различните официални институции.

Свържете се с нас, за да обсъдим различните изисквания към документите, спестявайки ви време, нерви и средства.

Онлайн преводи

Агенцията ни за преводи предлага и удобството онлайн преводи в гр.Попово. Не е необходимо да посещавате нашия офис, ако не разполагате с възможност. Може да посетите нашия офис оставяйки своите документи. Свържете се с нас, за да обсъдим задачата и ще ви предложим най-добрите алтернативи. Изпращате и получавате документите за превод по електронната поща, скайп или друго средство за електронна комуникация. Приемаме поръчки изпратени на имейл popovo@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез  Поискай оферта.  Възможно най-бързо ще се свържем с Вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.