Преводи и легализация в гр. Казанлък

Казанлък е град в централна България, административен център на едноименната община в област Стара Загора.

Офисът на лицензирана преводаческа агенция Prevodachi.eu в гр. Казанлък се намира в самия център на града – на площад „Севтополис“ № 3Разположен е в пешеходната зона на града, а за ориентир – западно от хотел „Казанлък“. Пред офиса има достатъчно места за паркиране.

 

Контакти и работно време

Адрес: пл. „Севтополис“ № 3
Телефон: +359 431 631 72
Мобилен: +359 895 623 881, +359 892 044 535
Ел.поща: kazanlak@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашата агенция за преводи в град Казанлък може бързо, качествено и на добри цени да извърши услуги по различни видове превод или легализация на документиPrevodachi. eu в град Казанлък e коректният и надежден партньор, когато имате нужда да преведете или легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени.

Заповядайте в офиса ни, за да ни запознаете с нуждата ви от превод и ние ще ви окажем своевременно и качествено съдействие. Prevodachi.eu в гр. Казанлък работи съвместно с туристическа агенция „Воаяж“ и застрахователни услуги на застрахователен брокер „Амарант“. Със съдействието на нашия добър екип можете бързо и качествено, на добри цени да преведете и легализирате различни документи на различни езици.

Лицето ни за контакт в агенцията в град Казанлък е Елина Маринова, към която можете да се обърнете за повече информация и която ще предостави професионална консултация всеки работен ден.

 

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Нашата агенция извършва преводи на документи в КазанлъкЦените за превод на преводачи.еу в Казанлък са конкурентни, като сме постигнали отличен баланс между качество и цена. Ако ви е необходим писмен превод в град Казанлък, най-подходящият избор е Prevodachi.eu. Извършили сме легализация на 17 000 частни и фирмени документа. Запознати сме с всички  изисквания и срокове на различните министерства, служби и посолства, а това е само от полза за Вас.

Легализация на документи

Prevodachi.eu в град Казанлък предлага легализация на различни типове документи, които са необходими на нашите клиенти за бизнес цели или пред държавни институции, сред които актове за ражданесвидетелство за бракакт за смърт, свидетелство за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други. Свържете се с нас, за да се информирате  за задължителните изисквания при издаването на  документите. По този начин ще си гарантирате, че няма да  губите време и нерви и ще получите качествена и навременна услуга.

Информация за нашият партньор

Преводи на документи - гр. Казанлък