Преводи и легализация в гр. Търговище

Търговище е китно градче в Севроизточна България, където се установихме заради нуждата от преводачески услуги в Търговище и района. Градът е важен икономически център на развитие в областта.

Можете лесно да ни откриете на много удобно и комуникативно място в самия център на града – на улица „Братя Миладинови“ № 31. Разположението осигурява достатъчно места за паркиране.

Офисът ни в Търговище ще ви предложи търсеното съдействие за изготвянето на преводи на фирмени,образователни, юридически и други документи  качествено и в кай-кратки срокове!

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Братя Миладинови“ 31
Мобилен: +359 887 618 575
Ел.поща: targovishte@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

Нашият офис в Търговище преглада висококачествени услуги – писмени и устни преводи. Фирмата има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България.

Можете да се възползвате от услугите ни, като на нас разчитат не само частни клиенти, но и много от доказалите се на българския пазар държавни учреждения, банки, търговски дружества, инженерингови компании, юридически кантори,  куриерски фирми, ПР агенции, фармацевтични компании и много други.

Свържете се с нас и ние ще ви съдействаме за превод както на лични, така и на фирмени документи.

Благодарение на нашия сплотен екип се усъвършенстваме, като подобряваме комплексната услуга, която предлагаме.

Преводи на документи

Посетете нашия офис в Търговище и ще получите изчерпателна информация от най-добрите професионалиси в бранша относно преводите на различни типове документи, цените на преводите и легализацията, процедурата по легализация на документи.

Имаме индивидуален подход и подробно дискутираме с клиентите си всяко едно задание за превод. Според спецификата на задачата, срока за изготвяне, графичното оформление и окомплектоване, ние ще ви насочим към подходящ член на нашия екип от над 200 висококвалифицирани преводача. Организацията и последователността в работата са приоритет за нас и затова при по-мащабни преводи разработваме план-график, който следваме. Това позволява спазване на крайните срокове, лесна проверка и допълнителни корекции.

Легализация на документи

Отдавна работим в тази сфера и имаме богат опит. Планираме задачите си детайлно и сме наясно с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи. Това ни помага да спестяваме на нашите клиенти немалко средства.

Онлайн преводи

Можете да се сдобиете с желания от вас вид превод бързо и лесно и то без да се налага да посещавате нашия офис! Можете да поръчате вашите материали за превод по имейл и да ги получите отново на електронната си поща. Предлагаме и преводи по скайп или друго средство за електронна комуникация.

Плащането се осъществява по банков път или удобен за клиента начин. За повече информация не се колебайте да посетите офиса на prevodachi.eu в Търговище!

 

Свържете се с нас за своевременна и коректна информация.