Преводи и легализация в гр. Силистра

Китният град Силистра, разположен по поречието на река Дунав е административен и стопански център на едноименните община и област Силистра.

За нуждите на местното население открихме офис на Prevodachi.eu, който предлага преводи в гр. Силистра и околността. Prevodachi.eu в град Силистра разполагат със самостоятелен офис. Можете да ни откриете на леснодостъпно място на бул „Цар Симеон Велики“ № 17. Пред офиса има достатъчно места за паркиране.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. Симеон Велики 17
Телефон: +359 86 820 214
Мобилен: +359 0898 721 722 и +359 879 203 106
Ел.поща: silistra@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 8:30 ч. – 17:30 ч.
Събота: 08:30 ч. – 12:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашата агенция за преводи в град Силистра държи на точното и професионално изпълнение на възложените от клиентите задания. предлагаме писмени и устни преводи в град Силистра, както и услуги по легализация на документи.

Заповядайте в нашия офис на бул. „Цар Симеон Велики“ № 17, за да ни запознаете с необходимия за вас вид превод и ще бъдете обслужени от нашите колеги, които ще ви изслушат и ще предложат най-подходящата за вас услуга.

Имаме богат опит в работата с клиенти – не само частни физически лица, но и водещи корпоративни клиенти и държавни учреждения. Можете да се възползвате от голямото разнообразие на предлаганите от нас услуги, които изцяло покриват клиентските потребности в областта на преводите.

Цените, които предлагаме винаги съответстват на изискванията и очакванията на клиентите и с актуалната бизнес среда.

Преводи на документи

Нашата агенция извършва преводи на документи в град Силистра. Ако ви е необходим писмен превод с град Силистра, най-подходящият избор е Prevodachi.eu. Предлагаме ви бързо и компетентно обслужване от преводачи, които са специалисти по съответния език и тематична област. Сред обхвата на дейността ни са преводи и легализация на стандартни документи, като разполагаме с преводачи, специализирани и в превод на нестандартни – свободни текстове от разнообразни области: туризъм, бизнес, икономика, администрация,  химия и др. в различен формат.

По време на работата ни стриктно следим всички възможни критични точки, които могат да породят неточности в преводите на документи.

Легализация

За да бъде признат в България, документ издаден от чуждестранен държавен орган, и обратно, български документ да бъде признат в друга държава, той трябва да бъде преведен и „легализиран“. Преводът трябва да бъде извършен от преводач, който има сключен договор с МВнР за извършване на официални преводи.

Ние, от Prevodachi.eu  можем да ви съдействаме качествено и в срок при нужда от легализация на документи в град Силистра. Извършваме легализация на фирмени и лични документи. Опитът ни в сферата на преводите и легализацията на база над 11 000 обработени документа за България или чужбина, ни позволява да дадем гаранция на нашите клиенти,че няма да имат притеснения при използването на преведените документите в различните официални институции.

Застрахователни консултации

Нашата агенция за преводи в град Силистра се помещава в един офис, заедно с Дженерали Застраховани. По този начин, посещавайки нашия офис за стартиране на поръчка за превод и легализация, може да получите и актуална информация относно условията и цените различните видове застраховки в България.