Преводи и легализация в гр. София – офис Дондуков 5

Имате нужда от бързи и надеждни преводачески услуги в гр. София? Агенцията за преводи на prevodachi.eu в гр. София ще ви съдейства и ще изпълни качествено поставените от вас задачи.

Prevodachi.eu в гр. София разполага с два офиса с много удобна локация. Единият от тях можете да откриете в центъра на града на изключително комуникативно и удобно за посещение място – бул. „Дондуков“ № 5. Около офиса има Синя зона с достатъчно места за паркиране.

Контакти и работно време

Адрес: бул. „Дондуков“ № 5, вх. В, ет.2
Телефон: +359 2 448 4021
Мобилен: +359 887 393 239
Ел.поща: info@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

ТЗаповядайте в офиса ни, намиращ се на бул. „Дондуков“ № 5, вх. В, ет.2, където се изпълняват писмени и устни преводи, за да ни запознаете с нуждата ви от превод и ние ще ви окажем своевременно и качествено съдействие. Със съдействието на нашия добър екип можете бързо и качествено, на добри цени да преведете и легализирате различни документи на различни езици.

Фирмата има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Наши клиенти са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се непрекъснато да увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Нашата агенция за преводи в град София може бързо, качествено и на добри цени да извърши услуги по различни видове превод или легализация на документиPrevodachi. eu в град София e коректният и надежден партньор, когато имате нужда да преведете или легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Разглеждаме и обсъждаме заедно с клиентите всяко едно задание за извършване на преводи, предлагаме най-подходящите от нашите над 200 преводача, съобразявайки се със спецификата на заданието, сроковете, начина на предаване на документите, графично оформление, окомплектоване. При по-големи преводи разработваме план график, за да има спокойствие и яснота от гледна точка на крайните срокове, проверки, допълнителни корекции.

Легализация на документи

На всеки се е случвало да има спешна нужда от легализация на важен документ и се появява въпросът към кого да се обърнем, така че да си гарантираме надеждна и изгодна услуга. Освен в различните типове преводи, фирмата ни има дългогодишен опит в легализацията на документи и със сигурност ще ви предложи най-доброто!

Имаме богат опит в тази насока от дейността ни. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти.

Специалистите от нашата компания се ориентира лесно в процедурата по легализация на документи и са отблизо запознати с всички съпътстващи срокове за подаване на документи, евентуални такси и др. Професионализмът на нашите колеги ще ви е от полза, ако желаете да свършите всичко навреме и качествено. Имаме индивидуален подход към всеки наш клиент, като предлагаме най-подходящия вариант спрямо индивидуалните потребности и ви запознаваме подробно с цените на легализация на различните видове документи.

Онлайн преводи

Можете да се сдобиете с желания от вас вид превод бързо и лесно и то без да се налага да посещавате нашия офис! Можете да поръчате вашите материали за превод по имейл и да ги получите отново на електронната си поща. Приемаме поръчки изпратени на имейл info@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез Поискай оферта.

Възможно най-бързо ще се свържем с Вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.

Плащането се осъществява по банков път или удобен за клиента начин. За повече информация не се колебайте да посетите офиса на prevodachi.eu в София!