Преводи и легализация в гр. Видин

Видин е областен и общински град в Северозападна България, разположен по поречието на река Дунав. Той е административен и стопански център на едноименните община Видин и област Видин.

Prevodachi.eu разполага с два офиса на територията на гр. Видин, като и двата се намират в центъра на града. Единият от тях можете на откриете на ул. „Цар Александър II“ № 3, а другият заедно с ЗК Дженерали се намира в централна градска част, в близост до ЖП гара и Автогара Видин. За ориентир може да ви послужи Речна Гара, която се намира срещу офиса на prevodachi.eu в гр. Видин. На 5 минути пешеходно разстояние от агенцията за преводи в гр. Видин е и МОЛ – Видин.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Цар Александър II“ № 3
Телефон/факс: +359 94 600 224
Мобилен: +359 882 003 547
Ел.поща: vidin@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Офисите на prevodachi.eu във Видин прегладат висококачествени услуги – писмени и устни преводи. Агенцията ни за преводи в гр. Видин може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици.

Можете да се възползвате от услугите ни, като на нас разчитат не само частни клиенти, но и много от доказалите се на българския пазар държавни учреждения, банки, търговски дружества, инженерингови компании, юридически кантори, куриерски фирми, ПР агенции, фармацевтични компании и много други.

Ако имате да  да преведете различни по сложност документи, без това това да се отразява на качеството на преводите, то най-подходящия избор е Prevodachi.eu в гр. Видин. Нашата  система за контрол на качеството ни позволява да проследяваме възложените поръчки, да контролираме рисковете през целия процес на извършване на преводите. По този начин няма да получите документи с неправилно преведени имена, наименования, сгрешени ЕГН, фактологически грешки.

Свържете се с нас и ние ще ви съдействаме за превод както на лични, така и на фирмени документи.

 

Преводи на документи

Нашата агенция извършва преводи на документи в ВидинЦените за превод на prevodachi.eu във Видин са конкурентни, като сме постигнали отличен баланс между качество и цена. Ако ви е необходим писмен превод в град Видин, най-подходящият избор е Prevodachi.eu.

Работим в екип с нас 200 преводача, специализирали в различни области – превод на художествена литература, медицински документи, документи от държавни институции, легализация на документи и др. Нашият екип ще ви запознае с метода ни на работа и ще ви предложат коректно и професионално изпълнени преводачески услуги в гр. Видин. Държим на професионализма във всяко едно отношение и не пропускаме подробности като графичното оформление и окомплектоване на документите. По време на работата ни стриктно следим всички възможни критични точки, които могат да породят неточности в преводите на документи.

Легализация на документи

Prevodachi.eu е партньор, изпълняващ качествено и в срок всички поети ангажименти към клиентите ни в гр.Видин свързани с  легализацията на различни типове документи предназначени за използване в България или чужбина. Притежаваме богат опит, запознати сме с всички изисквания и процедури, а това  е гаранция, че няма да имате притеснения при използването на документите ви в различните институции.

Prevodachi.eu в град Видин предлага легализация на различни типове документи, които са необходими на нашите клиенти за бизнес цели или пред държавни институции, сред които актове за ражданесвидетелство за бракакт за смърт, свидетелство за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други. Свържете се с нас, за да се информирате  за задължителните изисквания при издаването на  документите. По този начин ще си гарантирате, че няма да  губите време и нерви и ще получите качествена и навременна услуга.

Застрахователни консултации

Цветан Рачев и Ирена Анатолиева  имат богат опит в тази сфера. Посещавайки нашият офис за стартиране на поръчка за превод и легализация, може да получите и актуална информация относно условията и цените различните видове застраховки в България.