Преводи и легализация в гр. Благоевград

Благоевград е икономически, културен и образователен център на Югозападна България и главен град на едноименните област и община.

Офисът на prevodachi.eu за преводи и легализация в гр. Благоевград се намира на пл. „Георги Измирлиев“ № 15 в самия център на града. Агенцията ни за преводи е разположена срещу сградата на общината и пощата. За ваш ориентир – входът е на гърба на кафене „Барок“, откъм улица „Арсени Костенцев“, между булчинския магазин и кредит центъра. В близост до офиса има достатъчно места за паркиране.

 За повече информация и съдействие можете да се обърнете към лицето ни за контакт – Иво Стоянов.

Контакти и работно време

Адрес: пл. „Георги Измирлиев: № 15
Мобилен: +359 898 303 401
Ел.поща: blagoevgrad@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашата агенция за преводи в град Благоевград може бързо, качествено и на добри цени да извърши услуги по различни видове превод или легализация на документиPrevodachi. eu в град Благоевград e коректният и надежден партньор, когато имате нужда да преведете или легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени.

В град Благоевград офиса на Prevodachi.eu за преводи и легализация разполага с екип, който може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. В офиса ни в град Благоевград вие ще получите информацията, която ви трябва, за да извършите нужния ви превод. Нашите специалисти ще ви обърнат необходимото внимание, за да гарантират качество на предлаганите услуги от нашата компания.

Заповядайте в офиса ни, за да ни запознаете с нуждата ви от превод и ние ще ви окажем своевременно и качествено съдействие.

Преводи на документи

Извършваме превод на документи и легализация на всички издавани в България и чужбина официални  документи: дружествени договори,  удостоверения, актове за раждане, дипломи, епикризи  и др. Нашите опитни преводачи в град Благовград изпълняват в срок поетите ангажименти независимо от съдържанието на  документите. Цените за превод на Преводачи.еу в Благоевград са конкурентни, като сме постигнали добър баланс между качество и цена. Работим с най-новите  програми, което ни позволява да изпълняваме поръчки, за които се налага допълнителна обработка.

Легализация на документи

С наше съдействие сме извършили преводи и легализация на над  11 000  документа. Запознати сме с изисквания и срокове на различните министерства, служби и посолства, такси и цялата процедура по легализирането на даден документ. Работим с лични документи, както и фирмени документи в различни области на фармацията, авиацията, търговията, продажбите и други.

Екипът ни от преводачи познава в детайли законовите рамки и процесите по легализация на фирмени документи както в България, така и в чужбина. Ние от prevodachi.eu в Благоевград притежаваме необходимите умения и ресурси, за да осъществим всеки етап от процеса на превод и легализация на документи. Професионалистите ни в различните области гарантират прецизност в превода на специфичната терминология. Извършваме преводи на актове за ражданеудостоверения за гражданско състояниесертификати за владеене на чужд езикбанкови референции и много други. Преводи и легализация на документи в град Благоевград е най-добрият вариант, ако желаете бързо, лесно и на време да завършите легализацията на вашия документ.

Онлайн преводи

Може да посетите нашия офис в град Благоевград, оставяйки своите документи за превод или легализация. Или за да спестите време, да се запознаете с нашата услуга „Онлайн преводи град Благоевград„. Приемаме поръчки изпратени на имейл ruse@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез  Поискай оферта.  Възможно най-бързо ще се свържем с Вас, за да уточним имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.