Преводи и легализация в гр. Пазарджик

Пазарджик е областен град в Южна България, административен център на община Пазарджик и на област Пазарджик. Prevodachi.eu в гр. Пазарджик разполагат с два офиса.

Единият се намира на бул. „България“ № 4. За ориентир могат да ви послужат сградата на общината и офиса на „УниКредит Булбанк“, които се намират в непосредствен близост до агенцията ни за преводи в гр. Пазарджик. Представителството на агенцията ни за превод и легализация работи съвместно с офис за туристически услуги на фирма „ОНИКОМ“ ЕООД. За повече информация можете да се обръщате към лицето за контакт, отговарящо за гр. Пазарджик, а именно Диляна Грозданова.

Контакти и работно време

Адрес: бул. „България“ №4
Телефон: +359 34 987 071

Телефон: +359 885 459 019
Ел.поща: pz@prevodachi.eu

Работно време офис 1: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Prevodachi.eu в град Пазарджик работи съвместно с офис за туристически услуги на фирма „ОНИКОМ“ ЕООД. Благодарение на нашия добър екип можете бързо, качествено да извършите превод и легализация на различни документи на оптимални цени в град Пазарджик. Ако имате допълнителни въпроси, заповядайте на място в нашия офис, където лицето за контакт Диляна Грозданова ще ви съдейства и ще помогне за отстраняването на всички възникнали неясноти. Основните насоки в нашата работа са коректното отношение и удволетворението на всеки клиент и винаги се стараем да ги спазваме. Можете да се обърнете за съдействие от prevodachi.eu в гр. Пазарджик, винаги когато имате нужда от легализация на документи, устни или писмени преводи. Колегите ни ще ви изслушат и ще предложат за вас най-добрите алтернативи.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

В гр. Пазарджик нашата преводаческа агенция работи от 2011 год. Изпълнили сме  голям брой поръчки на частни и корпоративни клиенти, превеждайки лична и фирмена документация. Извършили сме легализация на голям брой документи, като актове за раждане, свидетелства за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други, спазвайки поетите срокове и бюджети. Информирайте се за задължителните изисквания при оформянето на документите, за да не губите време и нерви в постоянно посещение на българските служби и институции.

Легализация

Prevodachi.eu e коректният и надежден партньор в гр. Пазарджик, когато имате нужда да преведете и легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени. За да бъде признат в България, документ издаден от чуждестранен държавен орган, и обратно, български документ да бъде признат в друга държава, той трябва да бъде преведен и „легализиран“. Преводът трябва да бъде извършен от преводач, който има сключен договор с МВнР за извършване на официални преводи. Ние, от Prevodachi.eu в гр. Пазарджик можем да ви съдействаме качествено и в срок при нужда от легализация на документи в град Силистра. Извършваме легализация на фирмени и лични документи. Опитът ни в сферата на преводите и легализацията на база над 11 000 обработени документа за България или чужбина, ни позволява да дадем гаранция на нашите клиенти,че няма да имат притеснения при използването на преведените документите в различните официални институции.

Онлайн документи

Посетете ни в нашия офис за преводи в гр. Пазарджик, за да оставите вашите документи. Можете да ги изпратите и чрез имейл pz@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез модула ни  Поискай оферта. Ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите като имена на физическите лица, фирми и други специфични детайли. Издаваме поръчката в желания от вас формат.