Преводи и легализация в гр. Стара Загора

Офисът ни в гр.София се намира на изключително комуникативно и удобно за посещение място – ул. Гладстон 56. Пред офиса има достатъчно места за паркиране.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Гладстон“ 56
Телефон: +359 42 993 465

+359 899 840 588
Ел.поща: stz@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Обща информация:

Това е нашият офис в Стара загора, където се изпълняват писмените и устни преводи. Фирмата има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Наши клиенти са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се непрекъснато да увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Разглеждаме и обсъждаме заедно с клиентите всяко едно задание за извършване на преводи, предлагаме най-подходящите от нашите над 200 преводача, съобразявайки се със спецификата на заданието, сроковете, начина на предаване на документите, графично оформление, окомплектоване. При по-големи преводи разработваме план график, за да има спокойствие и яснота от гледна точка на крайните срокове, проверки, допълнителни корекции.

Легализация на документи

Имаме богат опит в тази насока от дейността ни. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти.

Онлайн преводи

Ние от преводачи.еу имаме възможност да изпълняваме преводи без дори да посещавате нашия офис. Изпращате и получавате документите за превод по ел.поща, скайп или друго средство за електронна комуникация. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.