Преводи и легализация в гр. Стара Загора

Имате нужда от бързи и надеждни преводачески услуги в гр. Стара Загора? Офисът на prevodachi.eu в Стара Загора ще ви съдейства и ще изпълни качествено поставените от вас задачи.

Стара Загора е град в Южна България, който освен важен икономически център е и основен транспортен възел. Това обуславя нуждата от извършването на устни, писмени преводи и легализация на документи в Стара Загора.

Преводаческата ни агенция в Стара Загора можете да откриете лесно на централно място – ул. Гладстон 56. За ориентир могат да ви послужат РЗОК и 3 ЦДГ „Ян Бибиян“, които се намират точно до нашия офис. Същевременно пред офиса има достатъчно места за паркиране.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Гладстон“ 56
Телефон: +359 42 993 465

+359 899 840 588
Ел.поща: stz@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:30 ч. /Обедна почивка: 13:00 ч. – 14:00 ч/

Събота 10:00 ч – 14:00 ч
Почивни дни: Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

Заповядайте в офиса на prevodachi.eu в Стара Загора и ни запознайте с преводаческата услуга, която ви е необходима. Ние сме винаги насреща, за да помогнем както на нашите частни, така и на утвърдените ни корпоративни клиенти с извършването на преводи в Стара Загора. След като изслушаме поставените от вас задания, нашият екип от професионалисти ще ви обясни как ще действаме в изпълнението и ще ви представи изгодните цени.

Извършваме както писмени, така и устни преводи на територията на град Стара Загора. Фирмата ни има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България.

Преводи на документи

Извършваме преводи на различни типове документи в град Стара Загора. Разбираме важността на превода за клиента и затова се стремим се да сме винаги изрядни в работата си и да я вършим не само качествено, но и в рамките на поставените от вас срокове. Работим в екип с нас 200 преводача, които са специализирали в различни области – превод на художествена литература, медицински документи, документи от държавни институции, легализация на документи и др. Преводачите ни ще ви запознаят с метода ни на работа и могат да ви предложат коректно и професионално изпълнени преводачески услуги в гр. Стара Загора. Наблягаме на цялостния професионализъм и на детайлите по графичното оформление и окомплектоване на документите. В случай че имате нужда от по-обем превод и околко него възникват много неясноти – не се притеснявайте, след консултация с наш служител вие ще получите отговор на всички въпроси и ще ви бъде представен план график, който включва и най – малките подробности около работата ни.

Легализация на документи

Екипът ни от преводачи познава в детайли законовите рамки и процесите по легализация на фирмени документи както в България, така и в чужбина. Освен това извършваме и легализация на лични документи в град Стара Загора. Ние от prevodachi.eu в Стара Загора притежаваме необходимите умения и ресурси, за да осъществим всеки етап от процеса на превод и легализация на документи. Професионалистите ни в различните области гарантират прецизност в превода на специфичната терминология. Извършваме преводи на актове за раждане, удостоверения за гражданско състояние, сертификати за владеене на чужд език, банкови референции и много други.

Онлайн преводи

Агенцията ни за преводи предлага и удобството онлайн преводи в Стара Загора. Не е необходимо да посещавате нашия офис, ако не разполагате с възможност. Свържете се с нас, за да обсъдим задачата и ще ви предложим най-добрите алтернативи. Изпращате и получавате документите за превод по електронната поща, скайп или друго средство за електронна комуникация. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.