Преводи и легализация в гр. София – Централен офис

Prevodachi.eu – Преводи и легализация от лицензирана преводаческа агенция

Централният офис  на Prevodachi.eu в гр.София се намира на изключително комуникативно и удобно за посещение място – пресечката на бул. „Васил Левски“ и ул. „6-ти септември“, като нашата сграда е долепена до хотел ”Даунтаун”, намиращ се срещу бившето английско посолство, сегашна резиденция на посланика.

Срещу офисът на агенцията e спирката на тролейбуси с номера 1, 2, 5, 8 и автобус 94. Намираме се на около 10 мин. пеша от метростанция „Стадион Васил Левски” и на 5 мин пеша, от метростанция НДК.

Контакти и работно време

Адрес: бул. „Васил Левски“ № 25
Телефон: +359 2 448 4027
Мобилен: +359 877 945 000
Ел.поща: info@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

На бул. „Васил Левски“ № 25 Вие ще откриете централният офис за преводи и легализация на prevodachi.eu, от където се осъществява цялостната дейност по организация и координация на фирмата. Тук се извършва цялостното оформление на дейността по отношение на всички преводи на различните по тип документи, както и стъпките по легализацията на документи. Фирмата Prevodachi.eu има подписан договор с МВнР под номер 859/ 21.12.2012 год., който позволява да извършваме преводи на документи и да легализираме различни лични и фирмени документи на цялата територия на страната. Ние имаме редовни клиенти от различни области, работим с вече утвърдили се фирми и компания на българския и международния пазар, като сред тях има юридически компании, авиокомпании, инженерингови компании, български производители и търговци, държавни учреждения и други. Фирмата е избирана и от много частни клиенти, заради бързата и надеждна работа. Ние се стремим непрекъснато да се усъвършенстваме и да подобряваме работния процес, за да бъдат нашите клиенти доволни от услугите, които предлагаме – коректни преводи и навременна легализация на документи в района на град София.

Преводи на документи

В агенцията за преводи на prevodachi.eu в гр. София, която е разположена на изключително централно и комуникативно място в самия център на града, Вие можете да получите коректна, точна и ясна информация относно цялостната дейност на фирмата. Нашите специалисти ще ви консултират по вашите въпроси, както и по неясноти по стъпките за изпълнението на превод или легализация на документ. Ще ви разясним как се извършва самия превод, цени за устни и писмени преводи, както и как точно може да се случи легализирането на документи на територията на гр. София. Ще отговорим на всички ваши въпроси и заедно ще обсъдим индивидуалните особености спрямо вашите нужди.

Разглеждаме заедно с нашите клиенти всяко едно запитване за извършване на услуга от нашата компания и отговаряме на всички въпроси, като обръщаме внимание на всеки детайл. Предлагаме най-подходящия вариант за експерт в преводите или легализацията, който ще се заеме с конкретната задача, съобразявайки се със спецификата на заданието, поставените срокове за превод, начина и времето за подаване на документите, тяхното графично оформление, окомплектоване и процедура по легализация. При по-голям обем от преводи, нашите специалисти разработват план-график, който да осигури нужното спокойствие и яснота на клиента за крайния срок, проверката и допълните корекции, ако са нужни такива, на поставената задача.

Легализация на документи

Prevodachi.eu е фирма с богат опит в дейността, свързана с преводи на документи и процедури по легализация. Запознати сме отблизо с всички правила, процедури, срокове за изпълнение и съпътстващи такси, които са необходими в периода на изпълнение на легализацията на документите, като за това гарантира нашия дългогодишен опит и успех в сферата. При нас можете да получите съдействие при легализиране на лични документи в град София и легализиране на фирмени документи. Ние подхождаме индивидуално при всеки наш клиент, планираме всяка задача детайлно, до най-малки подробности, и най-вече предлагаме изключително конкурентоспособни цени.

Онлайн преводи

Ние от Prevodachi.eu Ви предлагаме възможност за работа от разстояние, като можем да Ви помогнем, дори и да се намирате далеч от нашия централен офис в град София. Можем да изпълним вашия превод онлайн или да легализираме вашите документи, без да е нужно Вие да посещавате нашия централен офис в София. Всички документи могат да бъдат придвижвани по електронната поща, скайп или друго средство за електронна комуникация, като задължително ние гарантираме за конфиденциалност и сигурност на вашата информация. Плащането е възможно да се осъществи по банков път или друг удобен за Вас начин. Нашия екип желаем да спестим на всеки наш клиент време, да създадем нужните удобства и възможности. С възможността да работим онлайн, ние искаме да улесним нашите клиенти, без те да се съмняват в прецизността на извършения превод или навременната легализация на документи.