Преводи и легализация в гр. Свиленград

Свиленград е разположен в Южна България и е административен център на община Свиленград, област Хасково. Градът се намира в непосредствена близост до точката, където се събират трите държавни граници – на България, Гърция и Турция, което обуславя нуждата от преводачески услуги в областта.

Офисът ни за преводи и легализация в гр. Свиленград се намира на бул. „България“ № 58. За ориентир – това е в самия център на града, в пешеходната зона. Можете да ни откриете между „Пощенска банка“ и сградата на АПК. Около офиса има достатъчно места за паркиране.

Контакти и работно време

Адрес: бул. „България“ № 58
Мобилен: +359 888 955 777
Ел.поща: svilengrad@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Заповядайте в офиса на prevodachi.eu в Свиленград, където нашият екип може бързо, качествено и на опитмални цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. Нашата агенция за преводи в Свиленград държи на професионално изпълнение на възложените от клиентите задачи. Предлагаме писмени и устни преводи в град Свиленград, както и услуги по легализация на документи.

Работим с широк кръг от клиенти, който обхваще физически лица и водещи корпоративни клиенти и държавни учреждения. Запознайте ни с необходимия за вас вид превод и ще бъдете обслужени от нашите колеги, които ще ви изслушат и ще предложат най-подходящата за вас услуга.

Преводи на документи

Нашата агенция извършва преводи на документи в Свиленград. Тук офисът ни отваря врати през 2013 година и от този момент насетне не е спирал да изпълнява коректно и в срок нуждите на клиентите си. Цените за превод на преводачи.еу в Свиленград са конкурентни, като сме постигнали отличен баланс между качество и цена. Ако ви е необходим писмен превод в град Свиленград, най-подходящият избор е Prevodachi.eu.

Работим в екип с нас 200 преводача, специализирали в различни области – превод на художествена литература, медицински документи, документи от държавни институции, легализация на документи и др. Нашият екип ще ви запознае с метода ни на работа и ще ви предложат коректно и професионално изпълнени преводачески услуги в гр. Свиленград. Държим на професионализма във всяко едно отношение и не пропускаме подробности като графичното оформление и окомплектоване на документите. По време на работата ни стриктно следим всички възможни критични точки, които могат да породят неточности в преводите на документи.

Легализация на документи

Prevodachi.eu в град Свиленград предлага легализация на различни типове документи, които са необходими на нашите клиенти за бизнес цели или пред държавни институции, сред които актове за раждане, свидетелство за брак, акт за смърт, свидетелство за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други. Свържете се с нас, за да се информирате  за задължителните изисквания при издаването на  документите. По този начин ще си гарантирате, че няма да  губите време и нерви и ще получите качествена и навременна услуга.

Онлайн преводи

Можете да се сдобиете с желания от вас вид превод бързо и лесно и то без да се налага да посещавате нашия офис! Можете да поръчате вашите материали за превод по имейл и да ги получите отново на електронната си поща. Приемаме поръчки изпратени на имейл svilengrad@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез Поискай оферта.

Възможно най-бързо ще се свържем с Вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.

Плащането се осъществява по банков път или удобен за клиента начин. За повече информация не се колебайте да посетите офиса на prevodachi.eu в Свиленград!