Преводи и легализация в гр. Русе

Русе е най-големият български град по поречието на р. Дунав и важен икономически център поради разположението си и най-вече заради Дунав мост, осъществяващ транспортната връзка между България и Румъния.

Можете да намерите нашия офис за преводи и легализация в гр. Русе на ул. „Раковска“ 9А, който се намира в идеалния център на града. За ваш ориентир – това е улицата, която свързва пиаца Дунав и Александровска /пешеходната зона/. Намираме се в напосредствена близост до Съдебната палата и площад Свобода.

Ще бъдете обслужени от екипа ни от професионалисти, които ще изслушат с внимание поставените от вас задания и ще предложат своевременни преводачески услуги в гр. Русе. Офисът на prevodachi.eu в Русе работи съвместно с този на фирма posoka.com за туристически услуги. За повече информация и съдействие можете да се обърнете към лицето ни за контакт Лиляна Караиванова.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Раковска“ 9А
Мобилен: +359 82 831 200
Ел.поща: ruse@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:30 ч. – 18:00 ч.
Събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Ние, от Prevodachi.eu в град Русе предлагаме преводи и легализация на документи в гр. Русе на оптимални цени и бързо и качествено обслужване. Нашата агенция ще ви съдейства за преводи или легализация на документи от и на английски, немски, френски, италиански и други езици.

Държим на добрата обратна връзка от клиентите ни, поради което разчитаме на висококвалифицираните ни преводачи и се фокусираме върху преводи в кратки срокове при спазване на всички изисквания за професионални преводи.

При нас ще намерите необходимото съдействие за устни преводи, писмени преводи или легалиация на лични и фирмени документи. Ако искате да получите повече информация за услугата, която търсите – заповядайте в офиса на prevodachi.eu в гр. Русе.

Преводи на документи

Офисът ни в град Русе отваря врати през 2011 г. и оттогава не сме спирали да бъдем в полза на нашите клиенти при извършването на преводачески услуги на територията на град Русе. Нашите клиенти са както частни лица, така и утвърдени корпоративни клиенти, които разчитат на нас за извършването на писмени и устни преводи в град Русе. Екипът ни от преводачи осъществява преводи на лични документи, медицинска документация, технически, юридически документи и други. Извършваме и легализация на най-различни документи, които са издадени от българските държавни учреждения. Можете да се обърнете към екипа на prevodachi.eu в гр. Русе за легализация на акт за раждане, удостоверение за брак, образователни документи, сред които диплома за средно образование, диплома за висше образование, документи от районния съд, документи от чужбина и др.

Свържете се с нашия офис, за да ви информираме по-подробно относно въпроси, засягащи изискванията при оформянето на документите, видовете преводи и срокове за легализация. В град Русе нашите преводи и легализация на документи се извършват на конкурентни цени за преводи и цени за легализация.

Легализация на документи

За по-голямо удобство на нашите клиенти предлагаме и услугата онлайн преводи в град Русе. Това означава, че можете да заповядате на място в нашия офис в работно време и да оставите документите си за легализация или ако не разполагате с нужното време – просто можете да изпратите поръчката си на електронен адрес: ruse@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез формата ни  Поискай оферта. Консултант от prevodachi.eu в гр. Русе възможно най-бързо ще се свърже с Вас, за да уточните имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат. Екипът ни от професионалисти е много добре запознат с всички процедури по легализиране, такси, които съпътстват легализацията на документи, и всичко необходимо, за да изпълняват поръчката ви на време.

Prevodachi.eu в град Русе е надежден и коректен партньор, който се е доказал на пазара и винаги се стреми да се усъвършенства и привлича нови клиенти!