Преводи и легализация в гр. Пещера

Пещера е град, който е разположен в Южна България и е административен център на Община Пещера.

Партньор на Prevodachi.eu в гр.Пещера е „Бизнес Център – Пещера“. Основните дейности и цели на центъра, с който работим в сътрудиничество, са насочени към насърчаване на заетостта, стимулиране на предприемачеството и ускоряване на местното икономическо развитие чрез активизиране на връзките между държавния, частния и неправителствения сектор.

Агенцията ни за преводи в гр. Пещера се намира в самия център на града, в непосредствена близост до Районния съд. Пред офиса има достатъчно места за паркиране.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Михаил Такев“ № 54
Мобилен: +359 350 6 62 30
Ел.поща: peshtera@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 8:00 ч. – 17:00 ч.
Събота и Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Екипът на prevodachi.eu в гр. Пещера може бързо, качествено и на добри цени да преведе и легализира различни документи на различни езици. Заповядайте при нас, за да ни запознаете с преводаческата услуга, от която се нуждаете. Нашата фирма e коректният и надежден партньор за преводи в гр. Пещера, когато имате нужда да преведете и легализирате своите документи в кратки срокове. Винаги сме на ваше разположение, за да помогнем както на нашите частни, така и на утвърдените ни корпоративни клиенти. След като изслушаме поставените от вас задания, нашият екип от професионалисти ще ви обясни как ще действаме в изпълнението и ще ви представи изгодните цени.

Преводи на документи

Нашата агенция извършва преводи на документи в ПещераЦените за превод на prevodachi.eu в Пещера са конкурентни, като сме постигнали отличен баланс между качество и цена. Ако ви е необходим писмен превод в град Пещера, най-подходящият избор е Prevodachi.eu.

Работим в екип с нас 200 преводача, специализирали в различни области – превод на художествена литература, медицински документи, документи от държавни институции, легализация на документи и др. Нашият екип ще ви запознае с метода ни на работа и ще ви предложат коректно и професионално изпълнени преводачески услуги в гр. Пещера. Държим на професионализма във всяко едно отношение и не пропускаме подробности като графичното оформление и окомплектоване на документите. По време на работата ни стриктно следим всички възможни критични точки, които могат да породят неточности в преводите на документи.

Легализация на документи

Можете да ни оставите вашите документи за стандартна, бърза или експресна легализация. Prevodachi.eu оказва съдействие на своите клиенти при възникнали проблемни казуси засягащи легализацията на актове за раждане, дипломи за средно и висше образование,свидетелство за съдимост, удостоверения и други типове документи. При необходимост от легализация на документ като акт за раждане, свидетелство за брак, смъртен акт, диплома за средно или висше образование, удостоверение за  актуално състояние или друго, препоръчваме да се свържете с нас предварително, за да Ви предпазим от грешки. Може да получите предварителна информация и от нашия сайт в секцията лични или фирмени документи. Опитът ни в сферата на преводите и легализацията на документи за България или чужбина, ни позволява да дадем гаранция на нашите клиенти,че няма да имат притеснения при използването на преведените документите в различните официални институции.

Онлайн преводи

Ако не разполагате с нужното време за консултация в офиса ни, можем да ви съдействаме дистанционно. Приемаме поръчки изпратени на имейл peshtera@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез Поискай оферта.  Възможно най-бързо ще се свържем с Вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.