Преводи и легализация в гр. Бургас

Бургас е най-големият град в Югоизточна България и вторият по големина на българското Черноморие, а със своята площ и един от най-големите в страната.

Prevodachi.eu в гр. Бургас е разположен в центъра на града на изключително комуникативно и удобно за посещение място – ул. „Булаир“ № 1, вх. 2, ет. 1. в близост до ЖП гарата. Пред офиса има достатъчно места за паркиране.

Ако търсите преводи на изгодни цени в град Бургас – добре дошли в нашия офис, където най-добрите професионалисти ще ви обърнат внимание. Те ще ви предложат оптимално съдействие за търсената от вас услуга –  устни преводи, писмени преводи или легализация на документи.

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Булаир“ № 1, вх. 2, ет. 1
Мобилен: +359 56 530 130
Ел.поща: burgas@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

В офиса на prevodachi.eu в гр. Бургас, разположен на ул. „Булаир“ № 1, вх. 1, ет. 1, нашите колеги професионалисти изпълняват писмени и устни преводи. Фирмата ни има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Част от многобройните ни клиенти във втория по големина град в България са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се да сме последователни в работата си и да се усъвършенстваме, като същевременно увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Преводи на документи

Извършваме преводи на различни типове документи в град Бургас. Разбираме важността на превода за клиента и затова се стремим се да сме винаги изрядни в работата си и да я вършим не само качествено, но и в рамките на поставените от вас срокове. Работим в екип с нас 200 преводача, които са специализирали в различни области – превод на художествена литература, медицински документи, документи от държавни институции, легализация на документи и др. Преводачите ни ще ви запознаят с метода ни на работа и могат да ви предложат коректно и професионално изпълнени преводачески услуги в гр. Бургас. Наблягаме на цялостния професионализъм и на детайлите по графичното оформление и окомплектоване на документите. В случай че имате нужда от по-обем превод и околко него възникват много неясноти – не се притеснявайте, след консултация с наш служител вие ще получите отговор на всички въпроси и ще ви бъде представен план график, който включва и най – малките подробности около работата ни.

Легализация на документи

Имаме богат опит в тази насока от дейността ни. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти. Prevodachi.eu в град Бургас предлага легализация на различни типове документи, които са необходими на нашите клиенти за бизнес цели или пред държавни институции, сред които актове за ражданесвидетелство за бракакт за смърт, свидетелство за съдимост, дипломи за средно и висше образование, банкови референции и много други. Свържете се с нас, за да се информирате  за задължителните изисквания при издаването на  документите. По този начин ще си гарантирате, че няма да  губите време и нерви и ще получите качествена и навременна услуга.

Онлайн преводи

Можете да се сдобиете с желания от вас вид превод бързо и лесно и то без да се налага да посещавате нашия офис! Можете да поръчате вашите материали за превод по имейл и да ги получите отново на електронната си поща. Предлагаме и преводи по скайп или друго средство за електронна комуникация.

Плащането се осъществява по банков път или удобен за клиента начин. За повече информация не се колебайте да посетите офиса на prevodachi.eu в Бургас! Може да отправите Вашето запитване чрез модула ПОИСКАЙ ОФЕРТА, да ни изпратите имейл или да се свържете с нас на посочените телефони.

Информация за нашият партньор

АСАВИЯ EООД /www.asavia.info/ е водеща агенция за недвижими имоти в регионите Бургас и Южно Черноморие, Плевен, Ловеч и Троянски Балкан, Правец.  Посещавайки  офисите им,  Вие можете да получите професионална консултация и избор между повече от 4000 актуални оферти за продажба  и наем на недвижими имоти. Можете да изберете най изгодния за Вас жилищен кредит измежду офертите на 10-те водещи търговски банки. Опитът и квалификацията на служителите на фирмата дават преимущество на тези, които избират АСАВИЯ за свой консултант.