Преводи и легализация в гр. Пловдив – копирен център Multiplace

Пловдив е вторият по големина град в България, което го поставя и в челните позиции от нужда на преводачески услуги. В гр. Пловдив са отворили врати два офиса на prevodachi.eu, за да можем още по-лесно и бързо да изпълняваме изискванията на нашите клиенти.

Ще ни откриете много лесно на комуникативно място – бул. „Санкт Петербург“ № 39А. За ориентир може да ви послужи Аграрания университет, до който се намираме в непосредствена близост. Пред офиса има предостатъчно места за паркиране.

Ако търсите преводи в град Пловдив – добре дошли в нашия офис, където най-добрите професионалисти ще ви обърнат внимание. Те ще ви предложат оптимално съдействие за търсената от вас услуга –  устни преводи, писмени преводи или легализация на документи.

Контакти и работно време

Адрес: бул. „Санкт Петербург“ № 39А
Мобилен: +359 898 866 445
Ел.поща: plovdiv2@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 9:00 ч. – 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Онлайн преводи
  • Индивидуален подход
  • Ценообразуване
  • Плащане по банков път

Накратко за нас

В офиса на prevodachi.eu в гр. Пловдив, разположен на бул. „Санкт Петербург“ № 39А, нашите колеги професионалисти изпълняват писмени и устни преводи. Фирмата ни има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Част от многобройните ни клиенти във втория по големина град в България са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се да сме последователни в работата си и да се усъвършенстваме, като същевременно увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Разглеждаме и обсъждаме заедно с клиентите всяко едно задание за извършване на преводи, предлагаме най-подходящите от нашите над 200 преводача, съобразявайки се със спецификата на заданието, сроковете, начина на предаване на документите, графично оформление, окомплектоване. При по-големи преводи разработваме план график, за да има спокойствие и яснота от гледна точка на крайните срокове, проверки, допълнителни корекции.

Легализация на документи

Имаме богат опит в легализацията на документи на различни езици. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти.

Извършваме и легализация на най-различни документи, които са издадени от българските държавни учреждения. Можете да се обърнете към екипа на prevodachi.eu в гр. Пловдив за легализация на акт за раждане, удостоверение за брак, образователни документи, сред които диплома за средно образование, диплома за висше образование, документи от районния съд, документи от чужбина и др.

Свържете се с нашия офис, за да ви информираме по-подробно относно въпроси, засягащи изискванията при оформянето на документите, видовете преводи и срокове за легализация. В град Пловдив нашите преводи и легализация на документи се извършват на конкурентни цени за преводи и цени за легализация.

Онлайн преводи

Колегите от офиса на prevodachi.eu в гр. Пловдив имат възможността да изпълняваме преводи без дори да се налага да посещавате нашата агенция. Разбираме, че в забързаното ежедневие често нашите клиенти не разполагат с нужното време. За целта можете да ни изпратите документите за превод по електронната поща на адрес plovdiv2@prevodachi.eu, скайп или друго средство за електронна комуникация и да ги получите обратно по електронен път. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.