Преводи и легализация в гр. Севлиево

Севлиево е град, разположен в Централна България, административен център на община Севлиево, област Габрово. Той е втори по големина в областта, което обуславя нуждата от преводи в град Севлиево.

Офисът на лицензирана преводаческа агенция Prevodachi.eu в гр.Севлиево се намира в самия център на града – на ул.“Христо Спиридонов“ № 8. Разположен е в пешеходната зона на града, а за ориентир – до офиса на Мтел и срещу този на Виваком.

 

Контакти и работно време

Адрес: ул. „Христо Спиридонов“ 8
Мобилен: +359 879 021 637
Ел.поща: sevlievo@prevodachi.eu

Работно време: Пон – Пет: 8:00 ч. – 17:00 ч.
Събота и Неделя: Почивен ден

Предоставяни услуги в офиса

  • Превод
  • Легализация
  • Индивидуален подход
  • Онлайн преводи
  • Плащане по банков път
  • Ценообразуване

Накратко за нас

Нашата агенция за преводи в град Севлиево може бързо, качествено и на добри цени да извърши услуги по различни видове превод или легализация на документи. Prevodachi. eu в град Севлиево e коректният и надежден партньор, когато имате нужда да преведете или легализирате своите документи в кратки срокове на оптимални цени.

Заповядайте в офиса ни, за да ни запознаете с нуждата ви от превод и ние ще ви окажем своевременно и качествено съдействие. Лицето ни за контакт в агенцията в град Севлиево е Елица Събева, която ще предостави професионална консултация всеки работен ден.

Преводи на документи

Извършваме преводи на най-различни типове документи, както на лични, така и на фирмени документи. Винаги се съобразяваме с конкретната тематика на текста.

Натрупаният опит от изпълнени над 22 000 поръчки и над 20 000 легализирани документа ни помага да познаваме всички детайли, свързани с нашата сфера на работа, а това винаги ви спестява време, средства и най-вече нерви.

Цените за превод на Prevodachi.eu в Севлиево са конкурентни, като сме постигнали добър баланс между качество и цена. Работим с най-новите  програми, което ни позволява да изпълняваме поръчки, за които се налага допълнителна обработка.

Легализация на документи

Можем прецизно да преведем вашите лични или фирмени документи, да ви ги предадем в желания от вас формат – на хартиен или на електронен носител. Разполагаме със съвременни софтуерни продукти, позволяващи ни да обработваме всички видове файлове. Изпълняваме експресни поръчки, когато преводът е спешна необходимост.

Когато имате нужда от легализация на документи в град Севлиево, сред които акт за раждане, свидетелство за брак, смъртен акт, диплома за средно или висше образование, удостоверение за  актуално състояние или друго, препоръчваме да се свържете с нас предварително, за да можем да ви консултираме и да знаете какво се изисква да ни представите. Може да получите поелзна информация и от нашия сайт в секцията лични или фирмени документи.

Онлайн преводи

Офисът на Prevodachi.eu в Севлиево се намира в центъра на града, така че можете да ни посетите и да оставите своите документи за превод.

Но тъй като се съобразяваме изцяло със заетостта и нуждите на нашите клиенти, имаме още по-издогна алтернатива за вас. Извършваме и онлайн преводи, като приемаме и поръчки изпратени на имейл sevlievo@prevodachi.eu, скайп, факс или чрез формата Поискай оферта.  Възможно най-скороще се свържем с вас, за да уточним  имена на физическите лица и фирми, нечетливи текстове и цифри, изисквания за форматиране, както и други ваши изисквания. Поръчката се издава в желания от вас формат.

Услуги, предлагани от нашия партньор в гр.Севлиево

Нашата агенция за преводи в град Севлиево работи в сътрудничесто с  юридическата кантора на Елица Събева. По този начин също можете да се възползвате от предлаганите правни услуги на кантората – изготвяне на правни документи (нотариални актове, договори, пълномощни, декларации и др.); извършване на справки; подготовка и снабдяване с документи; цялостно правно обслужване на физически и юридически лица; управленски услуги, свързани с недвижими имоти и инвестиции от всякакъв характер; консултантски и информационни услуги; комисонерска и посредническа дейност.