Translations and legalizations in Sofia city – 5 Dondukov Blvd.

We have a second office in Sofia city, located on 5 Dondukov Blvd., which is a very convenient place and extremely easy to find.

Contact information and working hours

Address: 5 Dondukov Blvd., entr. V, fl.2

Telephone: +359 2 448 4021
Mobile: +359 887 393 239
E-mail: info@prevodachi.eu
Working hours: Mon – Fri: 9:00 – 17:30

Services provided in the office

  • Translation
  • Legalization
  • Online translations
  • Individual approach
  • Price formation
  • Payments via bank transfers

Обща информация:

Това е нашият офис, намиращ се на бул. Дондуков 5, вх. В, ет.2, където се изпълняват писмени и устни преводи. Фирмата има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Наши клиенти са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се непрекъснато да увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Разглеждаме и обсъждаме заедно с клиентите всяко едно задание за извършване на преводи, предлагаме най-подходящите от нашите над 200 преводача, съобразявайки се със спецификата на заданието, сроковете, начина на предаване на документите, графично оформление, окомплектоване. При по-големи преводи разработваме план график, за да има спокойствие и яснота от гледна точка на крайните срокове, проверки, допълнителни корекции.

Легализация на документи

Имаме богат опит в тази насока от дейността ни. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти.

Онлайн преводи

Ние от преводачи.еу имаме възможност да изпълняваме преводи без дори да посещавате нашия офис. Изпращате и получавате документите за превод по ел.поща, скайп или друго средство за електронна комуникация. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.