Translations and Legalization in Sofia city – Central Office

Our office in Sofia city is in a very convenient location – at 25 Vasil Levski Blvd., right next to Downtown Hotel, in the center of the city.

Contact information and working hours

Address: 25 Vasil Levski Blvd.

Telephone: +359 2 448 4027

Mobile: +359 877 945 000

E-mail: info@prevodachi.eu

Working hours: MonFri: 9:00 – 17:30

Map | Google+

Services provided in the office

  • Translation
  • Legalization
  • Online translations
  • Individual approach
  • Price formation
  • Payments via bank transfers

Обща информация:

Това е нашият централен офис, от който се извършва цялостната ни дейност по отношение организация и изпълнение на писмените и устни преводи. Фирмата има подписан договор с МВнР под номер 1859/ 21.12.2012 год. за извършване на преводи и легализация на територията на Република България. Наши клиенти са утвърдени български производители, търговци, инженерингови компании, юридически дружества, авиокомпании, куриерски фирми, ПР агенции, банки, държавни учреждения, фармацевтични компании и много частни клиенти. Стремим се непрекъснато да увеличаваме качеството на предлаганата от нас комплексна услуга.

Преводи на документи

В нашия офис може да получите точна, коректна и професионална информация относно преводите на различни типове документи, начина на ценообразуване, процедурата по легализация документи.

Разглеждаме и обсъждаме заедно с клиентите всяко едно задание за извършване на преводи, предлагаме най-подходящите от нашите над 200 преводача, съобразявайки се със спецификата на заданието, сроковете, начина на предаване на документите, графично оформление, окомплектоване. При по-големи преводи разработваме план график, за да има спокойствие и яснота от гледна точка на крайните срокове, проверки, допълнителни корекции.

Легализация на документи

Имаме богат опит в тази насока от дейността ни. Запознати сме с абсолютно всички процедури, срокове и такси за легализация на документи, което ни помага да приложим индивидуален подход, да планираме всичко в най-малки подробности, а много често спестяваме и не малко средства на нашите клиенти.

Онлайн преводи

Ние от преводачи.еу имаме възможност да изпълняваме преводи без дори да посещавате нашия офис. Изпращате и получавате документите за превод по ел.поща, скайп или друго средство за електронна комуникация. Плащането става по банков път или по друг удобен за Вас начин.